1
В Бетуей България, че електронните спортове са вълнуващ и растящ пазар. Като такива, ние предлагаме редица пазари за залагания на електронни спортове.
В този раздел на нашия уебсайт ние очертаваме различните видове залози, които можете да направите в нашата платформа. Даваме ви преглед на видовете налични коефициенти, както и какво да очаквате, когато правите залог за даден мач или турнир.
В този раздел ще предоставим преглед на това как да използвате нашата платформа за залагания на електронни спортове, за да правите залозите си за днешните мачове и турнири в движение.
Следните видове електронни спортове, които ще се играят в Betway: League of Legends - Най-популярната игра за електронни спортове в момента на пазара. Това е мултиплейър онлайн бойна арена, където контролирате един шампион, избран от 100 уникални герои. Counter Strike: Global Offensive - Една от първите две конкурентни игри със стрелба от първо лице в света. Hearthstone - цифрова колекционерска игра с карти. Dota 2 - Мултиплейър онлайн битка игра

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика