1
Ако искате да защитите телефона си, може би се чудите дали стъклен протектор е добра идея. Стъклените протектори са по-издръжливи от други видове и са по-удобни за държане. Те обаче задържат топлина и струват повече от обикновен протектор за телефон. Ако обмисляте стъклен протектор, помислете за начина си на живот.

Стъклените протектори са устойчиви на напукване
Стъклените протектори се поставят на дисплея на телефона и са изработени от закалено стъкло. Тяхната функция е да поемат удара при изпускане или допир с твърда повърхност и да предпазят екрана на телефона от счупване и напукване. Освен това, заради самия материал на тези протектори, те също не се напукват лесно и гарантират дълъг живот на устройството и безопасна употреба.

Те се усещат удобно в ръката ви
Стъклените протектори са чудесен вариант да предпазите телефона си от изпускане. Важно е да знаете, че те са направени така, че да не затрудняват тъч скрийна и да не изискват повече усилия да работите с телефона си, отколкото ако той е без защита. Протекторът не променя чувствителността на телефона, нито пък цветовете на екрана му. Освен това, не позволява отблясъци, и изобщо, по никакъв начин не пречи на нормалната употреба на смартфона.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика