1
Betano е мобилно приложение за спортни залагания на живо. Предлага разнообразие от спортове и мачове от Европа, Азия и Америка. С приложението Betano можете да гледате най-интересните мачове на живо, да залагате на любимите си отбори, както и да прогнозирате изхода от мача.

Betano не е просто приложение за залагания – това е и отлична услуга за излъчване на живо. Можете да гледате всички мачове от Европа (от Шампионска лига до Серия А), Азия (от Висшата лига до Джей Лига) и Америка (от НБА до MLB).



Приложението Betano е мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат мачове на живо от европейските футболни лиги.

Приложението Betano е отличен начин хората да гледат любимите си отбори и играчи, както и други игри от целия континент. Предлага широка гама от предавания на живо, включително най-добрите европейски лиги, като Ла Лига и Серия А, и международни състезания като Шампионската лига.

Потребителите могат също да намерят коефициенти за залагане за всеки мач в приложението.

Betano се предлага както във формати за iOS, така и за Android.



Betano е безплатно приложение, което ви позволява да гледате най-интересните мачове от Европа на живо. Предлага се както за устройства с Android, така и за iOS.

Betano е мобилно приложение, което ви позволява да гледате най-интересните мачове от Европа на живо. Betano има силен фокус върху футбола, но също така излъчва и други спортове като баскетбол, волейбол, хандбал и др.

Приложението е достъпно както за Android, така и за iOS устройства и е напълно безплатно за използване. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате с вашия имейл адрес или акаунт във Facebook и да започнете да гледате!

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика