1
Телефоните на Samsung са известни със своите често напукващи се екрани и докато компанията се опитва да направи екрани, които са по-издръжливи, падания и други инциденти все още се случват и напукването е неизбежно. Най-доброто решение е да смените целия екран. Специалист по ремонт на екрани на Samsung може да замени вашия счупен екран на Samsung с автентичен, висококачествен резервен екран. В днешната статия разглеждаме как следва да се поправят и други често срещани проблеми със Самсунг.

Поправка на спукан екран
Напуканият екран на Samsung може да бъде много разочароващо нещо, с което да се справите, но има няколко лесни решения на този проблем. Първо, можете да използвате опаковъчна лента, за да поправите спукания екран на телефона си. След като поставите лентата, използвайте нож X-Acto, за да я подрежете, така че ръбовете да са чисти и без ръбове.

Друг вариант е да изпратите телефона си за ремонт. За да направите това, първо влезте в акаунта си в Samsung и изберете опцията за услуга по пощата. Samsung може да не ремонтира телефона ви, ако има дълбоки драскотини или огъната рамка.

Следващата стъпка е да потърсите реномиран сервиз. Въпреки че има много от тях в интернет, можете също да опитате да отидете в местния магазин. Много магазини за електроника предлагат услуги за ремонт на смартфони. Често тези услуги са по-евтини от цената за подмяна на вашия телефон. Ако намерите добър сервиз, можете да спестите стотици долари.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика