kangaroobg.com - онлайн магазин за дамски, мъжки, детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.  Местата в интернет, където има интересни дрехи и аксесоари не са едно и две - kangaroobg.com е едно от тях.
Интернет магазин kangaroobg.com Ви предлага богат избор на бебешки и детски дрехи . При нас ще намерите модни момичешки и момчешки блузки, панталони, якета, жилетки, суетшърти, екипи и аксесоари за Вашите малки принцове и принцеси винаги на изгодни цени. Предлагаме и детски дрехи и бебешки дрехи с марката “Camp rock”. Детски дрехи с тази марка се предлагат и на едро.
В kangaroobg.com ще намерите и голям избор от дамски и мъжки дрехи и аксесоари.Предлагаме и дрехи с мараката “Kangaroo”. Цените в kangaroobg.com са определено приемливи.
Доставка
Доставката за България струва 3 лв., а за поръчки над 30 лв. доставката е безплатна Какви удобства предлага интернет магазин kangaroobg.com? - Гъвкав и интуитивен интерфейс, който позволява да пазарувате бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си; - Много допълнителни опции, като система за извеждане на продукти от минимален до максимален ценови диапазон, автоматично изчисление на общата дължима стойност на покупките, система за инфо-бюлетин, което означава, че системата автоматично уведомява регистрираните клиенти за промоционални стоки и т.н. Всичките тези удобства и още много други позволяват на клиента да вземе решение, кой е най-подходящият продукт за него. - Доставка на поръчаната стока направо в дома ви, без да се налага да ходите, където и да е.
- Като предимство пред останалите интернет магазини, ние от kangaroobg.com разполагаме с интелигентна система, която ни уведомява мигновенно след получаването на Вашето запитване и това ни позволява да отговорим почти секунди след, като Вие сте изпратили запитване към нас.

created by SEO web design