Среден рейтинг: 5 (1 гласувал)
Данни за фирмата
Град: 
Варна
Адрес на фирмата: 
бул. Чаталджа 10
Електронна поща: 
rezervation@allinclusive-pochivki.eu
Лице за контакти: 
Велина Мичикова
Телефон: 
+359 (052) 602 673
www.allinclusive-pochivki.eu представлява туристически онлайн портал, който има за цел да информира, дава възможност за мивгновена резервация и предоставя най-точната информация на своите клиенти, обслужвайки ги по най-бързия, адекватен и любезен начин.   www.allinclusive-pochivki.eu е най-новата и модерна иновативна онлайн система, която предлага директен контакт с множество хотелиери, резервации на хотели, почивки, екскурзии и всякакъв вид туристически услуги, от настаняване в семейни вили и къщи, до най-луксозните хотели в България и целия свят.   www.allinclusive-pochivki.eu Ви предоставя най-изгодните оферти на Ол Инклузив (All Inclusive) за България и чужбина, по един лесен и достъпен за всеки потребител начин!   www.allinclusive-pochivki.eu е съвкупност от най-изгодните оферти за почивка в България и чужбина, с всякакъв вид транспорт и вид изхранване!   Множеството предложения за почивка на море, почивка на планина, СПА и балнео процедури, еко и селски туризъм, гарантират на Вас, че със сигурност ще откриете мечтаната си и заслужена почивка, за абсолютно всяка точка по света!   www.allinclusive.pochivki.eu съдържа информация за много широка гама от хотели, интересни и любопитни факти за всички дестинации, подробно и ясно описана, в отлично структурираните категории на „Новият туристически портал №1 в България”.   www.allinclusive-pochivki.eu предлага на своите клиенти следните услуги:   - Хотелско настаняване в България и чужбина; - Настаняване в къщи, вили, СПА хотели, луксозни и бизнес хотели, хотели на море, хотели на планина, градски и семейни хотели; - Най-добрите Ол Инклузив (All Inclusive) оферти за всички дестинации; - Почивки на море; - Ранни записвания за почивки с големи отстъпки; - Почивки на планина; - Оферти за ски почивки в България и по света; - Оферти в последната минута (Last minute оферти); - Екскурзии в чужбина със самолет и автобус; - Почивки в чужбина със самолет, автобус и собствен транспорт; - Екскурзоводско обслужване; - Самолетни билети – резервации до всяка точка, на изгодни цени; - Трансфери; - Наем на коли (rent-a-car); - Индивидуални пътувания; - Оферти за всички екзотични дестинации; - Ваканция с деца; - Фирмени мероприятия; - Сватби и сватбени пътешествия; - All Inclusive Party Beach – за младите; - Подробен пътеводител за всяка държава, регион, населено място, културни и природни забележителности, забавления и развелчения и други.   Екипът на www.allinclusive-pochivki.eu подхожда индивидуално към всеки клиент и се стреми да го обслужи по най-бързия и внимателен начин.   Нашите служители са насреща за Вас, готови да Ви съдействат и да организират по най-бързия и изгоден начин Вашата почивка, по всякакви критерии и условия.   www.allinclusive-pochivki.eu разполага с екип от изключителни професионалисти, които са винаги готови да се отзоват за Вас, да помогнат и да отговорят на въпроси от всякакъв характер, свързани с Вашата почивка и екскурзия.     10 причини защо да изберете www.allinclusive-pochivki.eu ?  
  1. Най-ниските цени! Извършвайки голям брой туристически услуги, сме си изградили имидж на сериозна, надеждна и стабилна фирма!
  2. Ние предлагаме най-точната и добре описана информация, за всичко свързано с туризъм!
  3. Най-бързата и лесна система за резервации!
  4. Резервирате само за минутка, с няколко клик-а!
  5. Лоялност към клиента!
  6. Бързо и адекватно обслужване!
  7. 24 часа обслужване!
  8. Печелите време и пари, благодарение на лесно изградената структура и функционалност на сайта!
  9. Отстъпки – постоянни намаления за наши редовни клиенти!
  10. Знания – обогатяване общата Ви култура, с множеството информация, която предоставяме в нашия онлайн туристически портал!
    Силно се надяваме, нашият сайт да удовлетвори всички Ваши желания, да Ви обогати с информация и да сте максимално улеснени в избора на Вашата ваканция! Желаем Ви приятно сърфиране! Екипът на ОЛ ИНКЛУЗИВ ПОЧИВКИ
  www.allinclusive-pochivki.eu

created by SEO web design