08/16/2018 - 15:40
Някой някога беше казал, че любовта не е да намериш някого с когото да живееш, а човек без когото не можеш да си представиш да изживееш живота си без него. Във всяка връзка има спадове и трудни моменти, но нали точно те я заздравяват. Хубавото е, че не забравяме хубавите моменти. А какво по-хубаво от това да отпразнуваме своята годишнина. Как да направим празника си оригинален, какъв подарък е подходящ за годишнината и други въпроси, на които ще се опитате да намерите отговора, за да направите празника си специален.

За това ни хрумна да направим списък с няколко интересни подаръци за годишнина. Подарък за годишнина - списък с идейки  
 1. Първата ни идея за подарък е комплект порцеланови чаши, опаковани в красива подаръчна опаковка. Върху комплекта порцеланови чаши е изобразено известното произведение на Густав Климт - “Целувката”. Което произведение е символ на пълната хармонията между жената и мъжа, потънали в безвремието на любовта. Няма как да не се оцени от вашата половинка.
 2. Като всеки празник,  няма как да минем без балони. Те могат да направят атмосферат още по-празнична. Ето каква ни е идеята и как да украсите вкъщи:

  - трябва ти фолиев балон цифра - числото, което е броя на годините заедно с твоята половинка;

  - фолиеви балон надпис “Love” или с послание “You are loved”

  - обикновени цветни балони с хелий. На тях можете да закачите ваши общи снимки.

  Романтичен и закачлив подарък, нали?!
 3. В онлайн магазините има много интересни рамки за снимки с въженца и малки щипчици. На тях можете да разкажете със снимки вашата любовна история, любими места, пожелания или послания.
 4. Четвъртата ни идея за подарък за годишнина е нещо малко, но което ще бъде неотлъчно до теб - комплект от ключодържатели за двойки. Като например - половинки на едно сърце, катинар и ключ и т.н.
 5. Една идея за подарък за първата годишнина на вашата връзка. Можете да вземете хубава бутилка младо вино, да я запечатате с восък и да я сложите в дървена кутия за вино за декупаж. Тук можете да използвате въображението си и да използвате различни техники, да сложите ваши любими снимки. Като бутилката няма да я отваряте и можете да си дадете обещание да я отворите на определена дата, годишнина, деня на сватбата, първо дете или нещо друго специално за вас двамата.  Съвети при избора на подарък за годишнина  Всяка история е специална и красива, защото е вашата. Не е важно колко е скъп e подаръкът за вашата годишнина. Важното е да го поднесете с любов, да има отношение към половинката и да се забавлявате. Остава само да ви пожелаем да отпразнувате вашия празник неповторимо и се надяваме да сме ви помогнали при избора на подарък за годишнина.

created by SEO web design