03/09/2018 - 09:15
Входните врати са нашата крепост. С тях се чувстваме по-защитени и сигурни от когато и да било. И има защо да се чувстваме по този начин, тъй като те са нашата преграда с външния свят.  Представете си да нямахме входни врати, как ли бихме се чувствали тогава, как ще се почувстваме, когато нямаме закрилата, сигурността и уединението? Може би нямаше да се чувстваме добре! Ето защо изборът на входна врата е изключително важно нещо, тъй като това е нашата преграда с външния свят. 
Входните врати биват много видове и модели. Могат  да бъдат от метал, мдф, естествена дървесина или пък смесица. Вътрешността на пълнежа не е по-малко важна, отколкото видната ѝ за нас част. Пълнежът може да бъде от пресована дървесина, в конструкция тип пчелна пита, може да бъде с минерална вата, полиуретанова пяна, може да бъде изцяло масив или изцяло метал. Има много случаи, в които пълнежът е от няколко неща, например минерална вата и метални п-образни профили, в този случай означава, че вие не просто имате шумоизолация и топлоизолация ами, и вратата ви е с по-здрава и стабилна конструкция . 
Допълнителната декорация върху входната ви врата може да включва:  шпионка, чукче, дръжки – които могат да бъдат активни или пасивни, според нуждите ви.
  
 Повечето от нас купуваме входна врата веднъж в живота си , така че нека да не бързаме , а да помислим и премислиме много добре от какво се нуждаеме и от какво точно имаме нужда . Добре е ако входната ни врата е със същич цвят като на интериорните , за да може да се постигне хармония в цветовете във вашия дом !   

created by SEO web design