06/25/2018 - 09:19
Определено пролетта и лятото са любимите сезони на хората, не само за почивка, но и за ремонт, освежаване или обновяване на дома. Покрай купищата задължения и работа, колко често се сещаме за поддръжката на входната врата на нашата къща или апартамент, особено от външната страна, където е уязвима за обелване, ръждясване и др. Е, сега вече може да се замислите за едно освежаване и вдъхване на нов живот на старата ви врата. Нищо не говори по-добре „Заповядайте у дома” както красивата и поддържана входна врата. Създайте добро първо впечатление с тези решения за освежаване на дома. Стъпки за промяна на входната врата
  • Цветна кошница
Един лесен и интересен начин да съживите старата си врата е като създадете цветна кошница. Може да поставите естествени или изкуствени цветя в стара кошница и да прикрепите, с помощта на кука и въженце. Ако сложите естествени цветя, сменяйте ги редовно, за да подчертаете красотата на всеки сезон.
  • Ре-боя
Пребоядисването на входната врата е един от най-лесните начини да придадете нов облик на дома си. Не забравяйте, че след като сте махнали стария слой боя, трябва да я грундирате и след това да я пребоядисате.
  • Смяна на аксесоарите
Добре е да обръщаме внимание и на аксесоарите на вратата. Ако чукчето или номера на вратата са ръждясали или са повредени, може да ги подмените. Днешните тенденции при аксесоарите залагат на изчистена визия. Освен смяната на аксесоарите, може да помислите и за смяна на дръжките. Едни красиви и лъскави дръжки могат да променят стила на входната Ви врата.
  • Украса на входната врата, според празника
В днешно време е изключително разпространено украсяването на вратата, според настъпващия празник. През лятото няма особено много такива, затова може да украсите вратата си с морски елементи – като котвичка, морска звезда, рул и т.н. През следващите сезони имате по-голямо поле за изява. Един красив венец за Коледа, или венец от яйца за Великден, а защо не светеща тиква за Хелуин - няма нищо по-хубаво от това да предадем празничното си настроение и извън дома ни.  И не забравяйте, когато предприемате освежаване на вратата, съобразете се с времето - то трябва да е подходящо, било то за боядисване или поставяне на украса.

created by SEO web design