08/15/2018 - 19:32
Наближава специален повод, рожден ден, юбилей на някой от вашите любими мъже - съпруг, брат, баща, дядо, приятел или колега. Започвате да превъртате в главата си какъв подходящ подарък да направите или с какво да го поглезите. Искате да го изненадате и да бъде нещо специално за него. Хубаво е да се съобразите с неговите хобита, интереси и начина му на живот. Обича ли да ходи за риба, да пътува, да снима, да спортува? Трябва да се съобразите с много неща, а нямате много време.

Ние знаем колко е трудно да изберете оригинален подарък за мъж. Затова избрахме няколко идеи, които се надяваме да ви харесат или поне да ви вдъхновят при вашия избор.   Интересни идеи за подаръци за мъже

 
  1. Тъй като това е подарък за мъж. А повечето от тях са сръчни и обичат да майсторят. Обичат да поправят разни неща (или развалят) из къщата. Ето нещо за тях - сглобяем макетен кораб. Можете да избирате между пиратски или ветроходен кораб, или макет на кораби от миналото. Подходящи са за всякакви възрасти, колекционери, моряци.
  2. Ако вие обичате да творите и да държите подаръците ви да бъдат ръчно изработени с частица от вас. Можете да добавите към бутилката хубаво вино, което сте избрали, специално за повода - дървена кутия за декупаж. Можете да я декорирате както вие желаете, да добавите ваши снимки или нещо друго, което да го направи специално.
  3. За мъжете, които обичат фотографията и са любители на кафето. Един забавен подарък - термочаша обектив. Чудесно съчетание на любите навици и полезността.
  4. Подходящ подарък за мъже, на които им предстои юбилей или са почитатели на Далечни изток. Един сувенирен меч е една добра идея. Или е ако е почитател на лова и антиките - сувенирна пушка или пистолет.
  5. Ако е фен на определени марки коли. Има луксозни подаръчни комплекти, включващи химикал, ключодържател и запалка с емблемата на любимата марка.
  6. За тези, които обичат да пътуват, да се наслаждават на природата и да къпингуват. Един практичен подарък, с който ще зарадвате любимите си мъже - спален чувал.
  7. Едно красиво пано с морски възли ще зарадва всеки моряк или колекционер.


  При избора на подаръци за мъже е нужно да спазвате няколко съвета.

  Идеите при избора на подарък за мъже са много и различни. В магазините или в интернет можете да намерите всичко. Можете да се съобразите с всичко - с начина му на живот, с неговите интереси или възраст. Но най-важното е да покажете своето личностно отношение към  него. Надяваме се да сме ви вдъхновили и спестили времето в обикаляне и лутане из магазините.

created by SEO web design