Среден рейтинг: 5 (1 гласувал)
Krile BG
Данни за фирмата
Град: 
Варна
Адрес на фирмата: 
Варна
Електронна поща: 
tramplinche@gmail.com
Лице за контакти: 
Alex Ivanov
Какво е Krile.bg? Krile.bg е първата българска платформа за групово финансиране (краудфъндинг) на стартиращ бизнес, креативни идеи и иновации.
 
Искаш да стартираш собствен бизнес? Креативен си? Имаш страхотна идея за иновативен продукт или услуга? Krile.bg е инструмента, който ще ти помогне да я представиш пред обществото, така че хората да могат да я подкрепят и финансират. Това е платформата, която превърща твоите бизнес идеи, в реалност! Нашата цел е да помогнем и подкрепим креативните Създатели около нас и да вдъхнем живот в техните иновативни идеи. Krile.bg има една мисия и тя е да промени закостенелия бизнес модел в България и да даде шанс на предприемчиви хора да получат нужното им финансиране! Включи се и нека го направим заедно!
  
Как работи? Основата на Krile.bg е доказалият се във времето, краудфъндинг механизъм на груповото финансиране, в който заляга правилото, че с малки инвестиции от много хора се финансират големи и перспективни идеи и продукти.
Всеки публикуван в платформата проект има шанс да получи, както необходимата финансова подкрепа, така и идеина подкрепа, съвети и всякаква необходима помощ от своите поддръжници. Стартирай свой собствен бизнес безплатно!
 
Осъществи бизнес плановете си бързо и лесно, само в 3 стъпки:
  1. Презентирай проекта си
  2. Сподели го с всички и набери средства
  3. Реализирай идеята си

created by SEO web design